Visual Vergelijk Mijn Premie

Over ABFa Friesland

ABFa Friesland is uw vertrouwde adres voor verzekeringen, hypotheken, financieel advies en bankzaken. We staan erom bekend dat we veel aandacht besteden aan u en uw persoonlijke omstandigheden. Daarbij zijn we deskundig én onafhankelijk. We zorgen ervoor dat u bij ons het meest gunstige product qua prijs en voorwaarden krijgt. 

"Ik ben Piet Kempenaar. Volgens mijn cliënten sta ik altijd voor ze klaar. Ze waarderen mijn kennis en inzet; ik schijn me goed in te kunnen leven. Dat klopt. Het doet me plezier wanneer ik een oplossing vind waar een ander wel bij vaart."

Historie

Ons bedrijf is onder de huidige naam gestart in 2004. In de loop van de jaren is een aantal verzekeringsportefeuilles over genomen van andere tussenpersonen en bedrijven. Het gaat daarbij om:

  • ABFa (Flevoland) is in 2010 samengevoegd in ABFa Friesland. Deze portefeuille kent veel klanten in Flevoland. In het verleden is in het toenmalige ABFa Flevoland ook nog een aantal klanten van G. Kempenaar Assurantiën opgenomen.
  • GOA verzekeringen. Hiervan is in 2009 het gedeelte van de polissen wat via Fortis/ASR liep in ons bedrijf opgenomen.
  • Hummel Assurantiën is in 2006 door ziekte beëindigd. Het op dat moment resterende deel van de portefeuille is in de loop van dat jaar in onze administratie opgenomen.
  • Koorn Assurantiën. Op verzoek van ASR is eind 2007 begin 2008 de portefeuille van Koorn Assurantiën door ons overgenomen. Ook hiervan is alleen het Fortis ASR deel van de verzekeringen in ons bestand terug te vinden.
  • De heer Willemse. In 2006 is door het overlijden van de heer Willemse het beheer van de op zijn naam staande verzekeringen door ons overgenomen. Het betreft hier een portefeuille die is opgebouwd bij LEVOB. LEVOB is onderdeel van Avéro Achmea.

ABFa Friesland staat altijd open voor klanten die hun verzekeringspakket bij ons willen onderbrengen. Naast een persoonlijke service en grote bereikbaarheid bieden wij ook een open communicatie over de producten en prijs die daarvoor geldt. Dit is terug te vinden op onze site waarop het mogelijk is gemaakt zelf de prijs van de producten te vergelijken. Heeft u advies nodig voor uw keuze dan belt u gewoon met ons kantoor.